فرید صالحی پور باورصاد با اشاره به احتمال مطرح شده از سوی مردم بومی منطقه در خصوص حمله پلنگ به چند راس دام سبک اظهارداشت : در همین راستا بررسیهای میدانی و بازدید این اداره از محل صورت گرفت.
وی اظهار داشت : برای شناسایی گونه جانوری منطقه و اعلام نظر قطعی، تعدادی دوربین تلهای در مناطق مورد نظر نصب شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لالی گفت: برای ثبت تصویر حیوان یا حیوانات احتمالی دوربین تله ای به مدت ۱۰ روز در منطقه نصب شد.
وی افزود : پس از کارشناسی های صورت گرفته و استخراج تصاویر دوربین تله ای در محل مشخص گردید ، گوسفندان توسط گرگ مورد حمله قرار گرفته اند.
فرید صالحی پور اظهار داشت : شخم زدن بی رویه مراتع و پیشروی تا ارتفاعات، تخریب زیستگاه گونه های جانوری، از بین رفتن تدریجی حیوانات به علت کاهش وسعت محل زیست و شکار اندک حیوانات موجود منطقه سبب شده گونه های درنده و غیراهلی به علت نیافتن طعمه در طبیعت وارد جوامع مسکونی شوند.
رئیس حفاظت محیط زیست لالی ادامه داد: تخریب زیستگاه شرایط را برای زیست حیوانات پایین دست گونه های وحشی سخت و دشوار کرده است بنابراین بخشی از گونه ها از جمله کل و بز ، خرگوش به این علت تلف می شوند و شماری هم به علت شکار بی رویه از بین می روند بنابراین مشاهده گونه های وحشی از جمله گرگ در منطقه مسکونی و حواشی روستا امری طبیعی است.
وی در ادامه گفت: همه ساله با ورود به فصل سرد سال به ویژه در کوچ عشایر شاهد حمله گرگ به دام هستیم بنابراین به دهیاران و شوراها در این باره هشدارها و تذکرهای لازم داده می شود.
صالحی پور باورصاد در پایان بیان کرد: حمله گرگ به گله امری طبیعی است بنابراین روستائیان نباید از افراد کم سن و سال به عنوان چوپان استفاده کنند همچنین چند سگ با توجه به حجم گله گوسفندان باید برای مراقبت از گوسفندان در نظر بگیرند.