• امروز : سه شنبه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۲

آخرین خبرها

کمک به دانش آموزان عشایری،دغدغه همیشگی یک معلم در مناطق محروم و عشایری لالی برگزاری مانور سراسری زلزله در شهرستان لالی/تمرین آمادگی برای بحران های احتمالی بررسی مهمترین معضلات بهداشتی شهر و روستاها در هفتمین کارگروه فرهنگی ، اجتماعی و سلامت زنان و خانواده مردم درانتخابات نگاه قومیتی نداشته باشند/مجلس انقلابی آدم سالم می خواهد/ازعملکرد دهیاران در روستاها راضی نیستیم معارفه رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لالی بزودی دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان امید لالی راه اندازی می شود/اختصاص دستگاه دیالیز جدید به بیمارستان امید ادامه تغییرات در دستگاه قضایی لالی / دادستان جدید شهرستان هم معرفی شد + عکس مسابقات اسکای رانینگ قهرمانی استان خوزستان در ارتفاعات شهرستان لالی برگزار شد اگر قرار است کشور گامی به جلو بردارد نیازمند تفکر بسیجی هستیم/شکست اصلی اسرائیل ، شکست در افکار عمومی بود تیراندازی در مراسم عروسی؛ مادرباردار و نوزادش جان خود را از دست دادند آخرین سفر سیمرغ ورود به واتس‌اپ از طریق ایمیل فعال شد! سه مصدوم در ریزش دیوار سیلو در لالی مدیریت بحرانی خوزستان همچنان گرفتار تصمیمات لاک پشتی جولان محرومیت ‌در مناطق دوردست بختیاری/موگوئی‌ کوهرنگ یک متر مربع هم آسفالت نیست همایش پیاده روی دوستداران کتاب به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی گفتمان با قدرت‌ها را یاد بگیرید ماجرای تجمیع دانشگاه های حوزه انتخابیه چیست ؟ قلعه تاریخی چالشتر بارش باران های پاییزی در شهرستان لالی/از آبگرفتگی خیابان ها تا ریزش کوه ها + عکس شعر / « مرده بر اسب» شعر / بادها مى چرخند کسب سه عنوان برترکتابخوانی در استان برای فعالان حوزه کتاب درشهرستان لالی + عکس وداع با محمدعلی اسلامی ندوشن در تهران مافیای فیلترشکن کیست ؟ آیا گردش مالی وی‌ پی‌ ان‌ ها دست کسانی است که فیلتر می‌کنند ؟ مردم داری موثرترین عنصر مدیریتی در دستگاه‌ها پیام سرپرست شبکه بهداشت و درمان لالی به مناسبت روز پرستار مدیر جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان لالی معارفه شد/فرهاد احمدی جانشین محسن محمودی شد + عکس ۲۰ کشور بزرگ ذخایر نفتی در جهان دولت مشکلات پرستاران را در اولویت قرار دهد/بایدقدر بسیج رابدانیم و آن راتقویت کنیم نگاه مسئولان دولتی خوزستان به ایذه نگاه ارباب رعیتی است/مسئولان برای ایذه برنامه ندارند ترسناک‌ترین استخر آب گرم جهان در ژاپن! جاده‌ای که جان جوانان خوزستانی را می‌‌ گیرد تاریخچه جذاب ساختن مرتفع‌ترین بناها ؛ از مصر باستان تا دُبی غار حیرت‌انگیزی که شبیه یک سیارۀ بیگانه است باز باران با بهانه و دروغ های فراوان افتتاح نمایشگاه کتاب شهرستان لالی/۳۰۰۰ جلد کتاب در معرض دید عموم قرار گرفت سانحه در جاده لالی به روستاهای بخش حتی آغاز عملیات روکش آسفالت جاده لالی به اندیکا/۱۶ میلیارد اعتبار برای ترمیم ۶ کیلومتر از مسیر + تصاویر نیما راه نشان می‌داد نه مقصد تایید صلاحیت ۲۹ نفر از کاندیداها در روند بررسی داوطلبین درهیات اجرایی حوزه انتخابیه شهرستان مسجدسلیمان برگزاری مراسم سالگرد درگذشت زنده یاد احمدرضایی برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی از سوی رئیس نهاد کتابخانه های عمومی لالی اعلام شد از مخابرات استان گلایه مندیم که وعده های خود را در لالی عملی نکرده است/فضای سبز و پارک های شهر وضعیت مناسبی ندارند آبشار بیشه لرستان/زلال جاری در قلب زاگرس از بهمن علاءالدین تا داراب افسر بختیاری تحقق رویای بزرگ تسلا؛انتقال برق بدون استفاده از سیم جاری شدن خون بر روی زمین! شعر / تلخ و شیرین شعر / بازمانده ­ی کدام عصریم؟

طلایی‌ترین ماهی دنیا در رودخانۀ آمازون کشف شد

  • 28 مرداد 1402 - 14:25
طلایی‌ترین ماهی دنیا در رودخانۀ آمازون کشف شد
نوع تازه‌ای از ماهیان موسوم به موئنخواسیا اخیر در بخشی از رودخانۀ آمازون کشف شده است؛ این ماهی به ویژه به خاطر رنگ زرد و درخشانش بسیار منحصر به فرد است.

محققانی که در حال جستجو در منطقه‌ای کاوش‌نشده در اعماق رودخانۀ آمازون در برزیل بودند، موجودی با رنگ بسیار خاص و درخشان را در زیر یک آبشار کوچک شناسایی کردند.

این جانور گونه‌ای کشف نشده از ماهی بود که محققان نامش را موئنخواسیا گوآروبا (Moenkhausia guaruba) گذاشته‌اند. نتایج این کاوش در روز ۱۷ آگوست در مجلۀ علمی زوتاکسا منتشر شده است.

این جانور جدیدترین گونۀ شناخته شده از شاخۀ ماهیان موئنخواسیا است؛ شاخه‌ای که ویژگی مشخصشان داشتن دو ردیف دندان، یک اندام کناری برای تشخیص حرکت و اندازۀ نسبتا کوچک بالۀ عقبی است. گونۀ جدید در منطقۀ ریو برانکو نورته کشف شده است.

محققان ماهی موئنخواسیا گوآروبا را دارای رنگ طلایی و زیتونی درخشان توصیف کرده‌اند. قسمت‌های بالایی بدن جانور رنگی تیره‌تر دارند اما قسمت‌هایی پایینی بسیار طلایی‌تر و درخشان‌تر هستند. یک نوار نقره‌ای مایل به سبز هم در سراسر بدن جانور کشیده شده است.

نام این جانور هم به خاطر رنگ طلایی تند و تیزش به آن داده شده؛ کلمۀ گوآروبا نام یک نوع طوطی زردرنگ است که بومی جنگل‌های آمازون در برزیل است.

نام ماهی جدید از نام این نوع طوطی بومی برزیل گرفته شده است

ویژگی دیگری که این جانور را منحصر به فرد می‌کند اندازۀ بزرگ آن نسبت به سایر گونه‌های ماهیان موئنخواسیا است. بزرگترین فرد از این گونه که شناسایی شده حدود ۱۰ سانتیمتر طول دارد.

  • منبع : فرادید

نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰