امام جمعه شهرستان لالی با انتقاد از برخی از رفتار مدیران استانی بیان کرد : چرا مدیران کل اجازه ورود مردم و مراجعان را نمی دهند و چرا مردم دسترسی به آن ها ندارند در حالی که در نظام اسلامی مسئولان باید در دسترس مردم باشند اما عده ای هنوز متوجه نشده اند که مسئولان خدمتکار مردم هستند نه این که خاصیت ویژه ای داشته اند که مدیر کل یا مسئول شده اند و امیدواریم امسال سال ارتباط قوی با مردم باشد.
وی با گرامیداشت روز جمهوری اسلامی عنوان کرد : باید توجه بیشتری به مردم کرد و خدمت رسانی به مردم را افزایش داد به طور نمونه باید به اتفاقات شهر اهواز در بارندگی ها اشاره کنیم که در حالی که مقام معظم رهبری هم اعتبارات ویژه ای به این مشکل اختصاص داده اند اما هنوز این مشکل وجود دارد و در حالی که پول را گرفته اند اما کاری انجام نشده است .
حجت الاسلام گرمسیری تصریح کرد : برخورد با متخلفین بازدانده نیست و در برخی دستگاه های اجرایی تعداد آن ها زیاد است و پول مردم را حیف و میل می کنند در حالی که اگر برخوردها قاطع بود از تخلفات بعدی جلوگیری می شد.
وی تاکید کرد : کسی که تخلف می کند باید سریعا محاکمه و در بین مردم مجازات شود و همین برخوردها ضعیف است که عده ای خودشان را به آب و آتش می زنند که مسئول شوند.
خطیب جمعه شهرستان لالی با اشاره به : ضعف فرهنگی معرفی الگوها به نسل جدید در کشور ما وجود دارد چرا که بعضی ها بی تفاوت هستند و هیچ دغدغه ای در مسئولیت خود ندارند لذا ما امیدواریم کتاب های خوب در مراکز فرهنگی استفاده کنیم تا فرزندان شایسته ای تربیت کنیم .
وی با گرامیداشت روز طبیعت و تقارن آن با شهادت امام علی (ع) اظهار کرد : توصیه ما این است که در این روز حرمت نگه داریم هر چند گلایه می کنیم از عده قلیلی از مسافران که در این ایام روزه خواری داشتند در حالی که گشت و گذار در طبیعت باید با حرمت به ماه مبارک رمضان همراه باشد.