این پلها که برخی از آنها دارای قدمت بالاو طولانی هستند به عنوان جاذبههای گردشگری در شهرهای مختلف استان میباشند.از جمله این پلها میتوان به پل ساسانی دزفول، پل صیحه اندیمشک، پل شادروان شوشتر، پل بکان بهبهان، پل هلالی و سیاه اهواز اشاره کرد.
یکی از پلهای زیبایی که بر روی رودخانه کارون و دریاچه سد گتوند علیا و در مسیر لالی به مسجدسلیمان ساخته شده پل کابلی شهدای لالی است . این پل کابلی با ۴۶۰ متر طول و ۷۵ متر ارتفاع بزرگرین پل کابلی کشور است که با همت جوانان و متخصصان داخلی در سال ۱۳۹۰ هجری شمسی مورد بهره برداری قرار گرفته است.
از آنجایی که آبگیری سد گتوندعلیا حدود ۲۰ کیلومتر از جاده مسجدسلیمان به لالی در دریاچه قرار گرفته و مستغرق شد، احداث پل بزرگ لالی و جاده های طرفین آن با هدف جایگزین کردن محور موجود و برقراری ارتباط بین شهرهای مذکور و عبور لوله های نفت و گاز در منطقه به مرحله اجرا درآمد.
پل لالی از نوع کابلی و دارای عرشه فلزی با پایه ها و پایلون های بتنی و کابل های ترکه ای بوده و با روش نصب تلفیقی پیشرانی – بالابری در ارتفاع ۱۵۵ متری از کف رودخانه کارون ساخته شده است. برای احداث جاده های جایگزین و پل لالی با مجموع ۱۶٫۴ کیلومتر در شرایط بسیار سخت کوهستانی و با صعوبت بالای منطقه، چهار میلیون متر مکعب سنگ برداری انجام شده است.
با توجه به مشخصات این پل و موقعیت منطقه پس از آبگیری سد گتوند علیا، پل لالی به یکی از جاذبه های خوب گردشگری استان خوزستان تبدیل شده است.