رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لالی گفت: درخلال دومین جشنواره طعم کتاب با عشایر مباحث مربوط به حفاظت از محیط زیست صورت پذیرفت
وی افزود: این برنامه آموزشی باهمکاری مجموعه کتابخانه شهرستان لالی، انجمن همیاران محیط زیست و اداره حفاظت محیط زیست لالی جهت ارتقا دانش محیط زیستی انجام شد
فریدصالحی پورباورصاد اظهار داشت: در چند سال اخیر نهادهای مدنی و غیر مدنی زیادی برای حفاظت از محیط زیست فعال شده اند و مردم را به تلاش و همکاری برای حفظ و حراست از زیست بوم کشور دعوت می کنند.
وی ادامه داد: جوامع محلی بیش از جوامع شهری با طبیعت و حیات وحش ارتباط دارند ، این ارتباط عمدتا بی واسطه و مستقیم است.در واقع می توان جوامع محلی را صاحبان و ذینفعان اصلی محیط زیست نامید، در نتیجه اثرگذاری آنها بر طبیعت، چه مثبت و چه منفی، نیز مستقیم و موثرتر است.و بدون مشارکت این جوامع حفاظت از محیط زیست امری ناممکن است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لالی خاطر نشان کرد : آنچه در این دوره ها مهم است نخست مساله بومی سازی آموزش است ، آموزش ها باید با توجه به ویژگی های محیط زیست هر منطقه باشد. تشریح ویژگیهای زیست بوم، نحوه نگه داری و محافظت از طبیعت و جانداران منطقه،معرفی گونه های در خطر انقراض، خطراتی که زیست بوم منطقه را تهدید می کند و از همه مهمتر تشریح عوارض زیست محیطی و اثرات سوءاستفاده از محیط زیست که دامن خود مردم منطقه را خواهد گرفت، باید از محوریت های آموزش باشد.
مهمترین اثر این آموزش ها ایجاد تعامل بین محیط زیست و جوامع محلی ست.مردمی که مرز مشخصی میان حیاطشان و حیات وجود ندارد در صورت آگاهی از محیط زیست و چگونگی حفظ آن ، بی شک در پاسداشت این حیات کوشا تر خواهند بود.
در پایان برنامه جهت ترغیب کردن اهالی به مبحث درخت کاری بین جوامع محلی تعدادی نهال توسط این اداره توزیع شد