این برنامه که همه ساله از سوی میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری به اجرا در می آید امسال نیز با توجه به در پیش رو بودن ایام ماه رمضان در دومین روز از فروردین ماه ۱۴۰۲ تدارک دیده شده و به مرحله اجرا در آمد .
هر چند محل اصلی این نوروزگاه در منطقه هارکله و در جوار کوه گریوه بوده اما به علت بارندگی و شرایط نامناسب محل برگزاری به سوله های کارخانه باطری سازی در منطقه تفریحی چم سور منتقل شد .
رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان لالی با اشاره به استقبال خوب مردم اظهار داشت : استقبال مردم از این جشنواره فرهنگی بیش تر از پیش بینی ما بود و دلیل آن هم مهمانان نوروزی حاضر در این مناطق گردشگری بوده که افزون بر سیاحت خود در این برنامه نیز حضور پیدا کردند .
وی عنوان کرد : برنامه امسال با عنوان نوروزگاه اقوام به اجرا در آمد زیرا در آن تمام اقوام حوزه فرهنگی لر حضور داشته و هنرمندانی همچون استاد خواجه میری ، نظام الدین آشتیانی ، دیدار محمودی ، قدرت جمالپور ، داود هزاریان و احمد بابادی به اجرای برنامه پرداختند.
اردشیر کوهزاد عنوان کرد : برنامه بومی محلی کل و برد از دیگر قسمت های این نوروزگاه بود و البته اسب سواری به دلیل کمبود فضا و پاراگلایدرسواری نیز به دلیل شرایط نامناسب هوا از برنامه های دیگر این نوروزگاه بوده که لغو شدند.