• امروز : شنبه - ۱۱ آذر - ۱۴۰۲

آخرین خبرها

مردم درانتخابات نگاه قومیتی نداشته باشند/مجلس انقلابی آدم سالم می خواهد/ازعملکرد دهیاران در روستاها راضی نیستیم معارفه رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لالی بزودی دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان امید لالی راه اندازی می شود/اختصاص دستگاه دیالیز جدید به بیمارستان امید ادامه تغییرات در دستگاه قضایی لالی / دادستان جدید شهرستان هم معرفی شد + عکس مسابقات اسکای رانینگ قهرمانی استان خوزستان در ارتفاعات شهرستان لالی برگزار شد اگر قرار است کشور گامی به جلو بردارد نیازمند تفکر بسیجی هستیم/شکست اصلی اسرائیل ، شکست در افکار عمومی بود تیراندازی در مراسم عروسی؛ مادرباردار و نوزادش جان خود را از دست دادند آخرین سفر سیمرغ ورود به واتس‌اپ از طریق ایمیل فعال شد! سه مصدوم در ریزش دیوار سیلو در لالی مدیریت بحرانی خوزستان همچنان گرفتار تصمیمات لاک پشتی جولان محرومیت ‌در مناطق دوردست بختیاری/موگوئی‌ کوهرنگ یک متر مربع هم آسفالت نیست همایش پیاده روی دوستداران کتاب به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی گفتمان با قدرت‌ها را یاد بگیرید ماجرای تجمیع دانشگاه های حوزه انتخابیه چیست ؟ قلعه تاریخی چالشتر بارش باران های پاییزی در شهرستان لالی/از آبگرفتگی خیابان ها تا ریزش کوه ها + عکس شعر / « مرده بر اسب» شعر / بادها مى چرخند کسب سه عنوان برترکتابخوانی در استان برای فعالان حوزه کتاب درشهرستان لالی + عکس وداع با محمدعلی اسلامی ندوشن در تهران مافیای فیلترشکن کیست ؟ آیا گردش مالی وی‌ پی‌ ان‌ ها دست کسانی است که فیلتر می‌کنند ؟ مردم داری موثرترین عنصر مدیریتی در دستگاه‌ها پیام سرپرست شبکه بهداشت و درمان لالی به مناسبت روز پرستار مدیر جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان لالی معارفه شد/فرهاد احمدی جانشین محسن محمودی شد + عکس ۲۰ کشور بزرگ ذخایر نفتی در جهان دولت مشکلات پرستاران را در اولویت قرار دهد/بایدقدر بسیج رابدانیم و آن راتقویت کنیم نگاه مسئولان دولتی خوزستان به ایذه نگاه ارباب رعیتی است/مسئولان برای ایذه برنامه ندارند ترسناک‌ترین استخر آب گرم جهان در ژاپن! جاده‌ای که جان جوانان خوزستانی را می‌‌ گیرد تاریخچه جذاب ساختن مرتفع‌ترین بناها ؛ از مصر باستان تا دُبی غار حیرت‌انگیزی که شبیه یک سیارۀ بیگانه است باز باران با بهانه و دروغ های فراوان افتتاح نمایشگاه کتاب شهرستان لالی/۳۰۰۰ جلد کتاب در معرض دید عموم قرار گرفت سانحه در جاده لالی به روستاهای بخش حتی آغاز عملیات روکش آسفالت جاده لالی به اندیکا/۱۶ میلیارد اعتبار برای ترمیم ۶ کیلومتر از مسیر + تصاویر نیما راه نشان می‌داد نه مقصد تایید صلاحیت ۲۹ نفر از کاندیداها در روند بررسی داوطلبین درهیات اجرایی حوزه انتخابیه شهرستان مسجدسلیمان برگزاری مراسم سالگرد درگذشت زنده یاد احمدرضایی برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی از سوی رئیس نهاد کتابخانه های عمومی لالی اعلام شد از مخابرات استان گلایه مندیم که وعده های خود را در لالی عملی نکرده است/فضای سبز و پارک های شهر وضعیت مناسبی ندارند آبشار بیشه لرستان/زلال جاری در قلب زاگرس از بهمن علاءالدین تا داراب افسر بختیاری تحقق رویای بزرگ تسلا؛انتقال برق بدون استفاده از سیم جاری شدن خون بر روی زمین! شعر / تلخ و شیرین شعر / بازمانده ­ی کدام عصریم؟ شعر / به سوی یار می روی برگزاری دوره پیشگیری از آسیب های اجتماعی در همکاری مشترک آموزش و پرورش و نیروی انتظامی انتخابات اتحادیه صنفی کشاورزی (زراعت) شهرستان لالی برگزار شد

در گفتگو با شهردار و شورای شهر لالی

تشریح نتایج ماموریت شهردار و شورای شهر لالی به پایتخت / از جلسات متعدد تا وعده های داده شده

  • 18 خرداد 1401 - 8:14
تشریح نتایج ماموریت شهردار و شورای شهر لالی به پایتخت / از جلسات متعدد تا وعده های داده شده
طی مصاحبه با حضور شهردار و شورای شهر لالی دست آورد های سفر اخیر شهردار و شورای شهر لالی مورد بحث وگفتگو قرار گرفت.



احسان فرامرزی عنوان کرد : از ابتدا با شعار کار جهادی وروحیه جهادی شروع بکار کردم والحمد الله باز خورد فعالیت های ۲ ماهه شهرداری لالی نیز با واکنش بسیار دلگرم کننده مردم مواجه شده است به نحوی که مردم در گوشه کنار شهر در مراسمات مذهبی و نماز جمعه مراتب خوشنودی وحمایت خود را از خادمانشان اعلام می دارند.
وی افزود طی هماهنگی های بعمل آمده با شورای شهر از آنجایی که در برهه ای احساس کردیم برخی امور نیازمند پیگیری است با معاون اقتصادی رییس جمهور و رییس سازمان همیاری شهرداری ها نشستی برگزار شد و در این نشست که حدود دو ساعت بطول انجامید به بیان کاستی ها وراه های برون رفت از آنها پرداخته که دکتر محسن رضایی نیز دستورات لازم مبنی بر همکاری لازم را صادر نمودند و همچنین از فردای آن روز که مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۱۸ بود برخی مکاتبات را از طریق سازمان همیاری شهرداری ها وبرخی دیگر را ازطریق شرکت نفت ایران و صنایع پتروشیمی پیگری نمودیم به طوری که این پیگیری ها در سازمان به اخذ یک دستگاه لودر و کمک هزینه بر اساس ماده ۵۸ قانون انجامید.
احسان فرامرزی بیان کرد : از ابتدا اعتقاد داشتم صنایع آلاینده می بایست به وظایف خود حول محور عمل به مسئولیت های اجتماعی اقدام نمایند بنابراین با پیگیری های ویژه از سوی دکتر خجسته مهر رییس شرکت ملی نفت ایران دستوری به دکتر بابک دارابی داده شد تا دو پروژه عمرانی قابل ملاحظه را در کمیته نظارت بر طرح های عمرانی شرکت ملی نفت ایران برای شهر لالی لحاظ نمایند.
وی افزود جلسات دیگر ما با مشاور مسئولیت های اجتماعی صنایع پترو شیمی کشور بود که در این جلسه مهندس ربانی مشاور مسئولیت های اجتماعی معاون وزیر ورییس شرکت صنایع پتروشیمی کشور مقرر شد در نشستی مشترک با دکتر نیکو رییس سازمان برنامه وبودجه استان خوزستان پس از بررسی و مقایسه شاخص های عمرانی شهر لالی نسبت به سایر شهر های استان با دو اولویت چند پروژه عامه پسند وحیاتی را در شهر ذیل عمل به مسئولیت های اجتماعی به اجراء برساند.
همچنین قاسم رستمی رئیس شورای شهر لالی عنوان کرد : از اقدامات اخیر شهردار لالی بسیار راضی هستیم و امیدواریم این پیگیری ها به نتایج مثبت، مفیدو همه پسند ختم گردد.
وی افزود در سفر مجدد به تهران نشستی با مدیر کل دفتر فنی وزارت کشور دکتر قربانی و معاون شهرسازی ایشان مهندس قربانیان برگزار شد وطی آن مقرر شد در ماه آینده یک تیم ویژه جهت بررسی مشکلات عمرانی به شهر لالی اعزام شود که این مهم نیازمند پیگیری مجدد است.
رستمی تصریح کرد : در مدت ۲ ماهه حضور شهردار کارخانجات سنگ شکن و آسفالت شهر لالی که برای مدت زیادی غیر فعال بودند مجدد راه اندازی شدند و به مرحله تولید رسیده اند به نحوی که در اواخر همین ماه ۸ خیابان شهر به متراژ ۲۵۰۰۰مترمربع آسفالت خواهند شد.
رضا خدری رییس شورای شهرستان نیز در این نشست عنوان کرد : یکی از عمده ترین مشکلات شهر خرابی ماشین آلات عمرانی بود که با پیگیری های اخیر مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان از منابع سازمان همیاری شهرداری ها اخذ شد و به تعمیرات ماشین آلات اختصاص یافت.
سعادت حیدری از اعضای شورای شهر لالی هم ضمن بیان موارد مشابه عنوان کرد : نتایج مثبت پیگیری های اخیر در بحث حق آلایندگی شهر لالی قابل لمس بود و مبلغ آن به حساب شهرداری لالی واریز شد در حالی که این رقم در گذشته بسیار ناچیز بود و هیچ گونه تناسبی با نیاز های عمرانی شهر نداشت.
امید خدری عضو شورای شهر و شورای استان نیز متذکر شد : روز گذشته جلسه ای با حضور نماینده مجلس شورای اسلامی کشور برگزار شد و طی آن سردار ورناصری لزوم هماهنگی بیشتر شورا و مجلس را از رئوس کار دانسته و عنوان نمود مقرر است برنامه اجرایی شهرداری توسط شهردار به دفتر ایشان ارسال شود.
برزو جهانبخشی دیگر عضو شورای شهر لالی هم ضمن اشاره به جلسه ماه گذشته با حضور معاون امور عمرانی استانداری جناب مهندس خانچی و مدیر کل امور شهری وشورا ها جناب مهندس فلسفی، یادآور شد : توسعه ساخت وساز شهر مستلزم تغییر کاربری برخی املاک مستعد پیشرفت در شهر است.
وی عنوان کرد : نگاه معاون استاندار به این مهم بسیار مثبت بوده و قرار است کلیه پیشنهادات در قالب طرح توجیهی در کمیته ماده ۵ استانداری خوزستان طرح گردند.
در انتها احسان فرامرزی یادآور شد : عمده ترین موضوعی که به سفر به وزارت مسکن و شهرسازی منتج شد حل مشکل انتقال سند زمین های پلاک موصوف با لالی بازار بود چرا که مقرر بود قطعات پلاک ۹۸ توسط شرکت ملی مناطق نفت خیز به صاحبان اصلی شان که مردم لالی هستند واگذار شود ولی بنا بدلایل نامشخص این زمین ها توسط مسکن وشهرسازی ماده ۱۰ شدند و مردم به مدت ۲سال بلا تکلیف هستند که معاون وزارت مسکن وشهرسازی دکتر جلالی قول مساعد داد تا این موضوع از طریق طرح در هیئت دولت ختم به خیر شود.
شهردار لالی ضمن تشکر از اعتماد مردم عنوان کرد : مشارکت مردم در طرح پنج شنبه های جهادی باعث افزایش روحیه کارگران و کاشت بذر امید در دلهایشان خواهد شد و شعار کار جهادی وروحیه جهادی تا روز آخر سرلوحه شورای شهر وشهرداری خواهد بود.

برچسب ها

اخبار مرتبط

نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰