رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لالی گفت: نهالها از گونههای بومی از جمله کُنار، زیتون تلخ ، برهان ، سپستان و آکالیپتوس هستند که در میان مردم توزیع خواهند شد.
فریدصالحی پورباورصاد تصریح کرد: اکنون که درختان در حالت خواب هستند میتوان کاشت را انجام داد و با نخستین بارندگی بهتر در خاک مستقر میشوند.
وی افزود: تمامی این نهالها با توجه به شرایط اقلیمی و بومی کشور تهیه شده اند و نهالهای در نظر گرفته شده برای مناطق نیمه بیابانی و مراتع در صورت کاشت صحیح دیگر نیازی به آبیاری ندارند و با بارشهای سالانه و فصلی به بقا و رشد خود ادامه میدهند.
صالحی پور در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به هماهنگی های انجام شده با مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قرار است ، طرح مدرسه سبز با همکاری دانش آموزان صورت پذیرد.
وی اظهارکرد : افزایش سرانه فضای سبز، کاهش آلایندههای هوا، تولید و حفظ آب، حفاظت خاک و جلوگیری از فرسایش و جاری شدن روان آبهای زیان بار از جمله فواید نهال کاری میباشد.
وی در پایان اذعان داشت: طبق ماده ۱۵ قانون هوای پاک ـ شهرک ها، مراکز و واحدهای صنعتی و تولیدی جدیدالاحداث مکلفند برحسب اقلیم، حداقل ده درصد از فضای تخصیص داده شده جهت احداث واحد مربوطه را به ایجاد فضای سبز مشجر و غرس درختان مناسب منطقه اختصاص دهند. بهرهبرداری از واحدهای مذکور منوط به رعایت این ماده و تأیید آن توسط سازمان حفاظت محیطزیست است.