جدید ترین قسمت از سریال نفوذ آب به زیر خانه های مردم و نشست های متعدد خیابان ها در نقاط مختلف شهر لالی را این بار در خیابان میرزا کوچک خان و گلستان باید جستجو کرد ، در جایی که خانه یکی از شهروندان به دلیل نفوذ شدید آب به صورت کامل تخریب و نخاله برداری شد .
در فیلم های زیر صحنه ای می بینید از یک زمین خالی و آن چه امروز از خانه یکی از شهروندان در خیابان میرزا کوچک خان به جای مانده است .
این شهروند که از دو ماه پیش خانه خود را بر روی دریایی از آب یافته بود و با ریزش های مکرر ناچار به جابجایی شده و اقدام به تخریب کامل خانه خود کرده تا شاید مشکل را پیدا کند چرا که به گفته وی اداره آبفا در همان ایام هیچ مسئولیتی بابت این مشکل نپذیرفته و از همکاری در رفع آن نیز شانه خالی کرده بود .
صاحب این خانه تخریب شده به لالی نیوز اعلام کرد : با هزینه شخصی و پس از چند ماه یک کارشناس از خارج از شهرستان برای بررسی علت نفوذ آب به زیر خانه جهت بازدید در محل حضور پیدا کرده و همان گونه که فیلم های زیر هم نمایش می دهد علت آن را نفوذ آب از لوله شکسته واقع در خیابان اصلی اعلام کرده است .
با وجود این مشکلات تکراری و مشخص بودن راهکار آن که تعویض شبکه فرسوده توزیع آب شهر می باشد اما همچنان می بینیم که عملا اتفاق جدیدی برای جایگزینی لوله های پلی اتیلن به جای لوله های آزبست قدیمی از سوی اداره آبفا مشاهده نمی شود و اعتبار کافی و مناسبی هم از سوی استان به آن تخصیص داده نمی شود که این کم کاری در حق مردم منجر به خسارات سنگینی برای مردم محروم این شهر شده است .
اما معضل دیگری که در یکی دو هفته اخیر مردم و عشایر را در مناطق آرپناه دچار مشکلات زیادی کرده است سوختن پمپی است که آب یک چاه را به روستاهای منطقه آرپناه و بخش هایی از اندیکا پمپاژ می کرد که البته پس از خرابی و ارسال پمپ جدید عملیات نصب آن به گونه ای پیش رفت که پمپ جدید به درون چاه سقوط کرده و کار را مشکل تر کرده است .
این حادثه که شاید در اثر ندانم کاری ، سهل انگاری و یا هر موضوع دیگری رخ داده موجب تاخیر بیشتری در حل مشکل آب عشایر منطقه آرپناه خواهد داشت به طوری که مدیر کل آب و فاضلاب خوزستان عنوان کرد : در صورتی که پمپ جدید از قعر چاه بیرون نیاید باید یک چاه جدید احداث کرد .
این مشکلات به قدری مردم را به زحمت انداخته است که نارضایتی از تامین ابتدایی ترین نیاز مردم یعنی آب شرب در لالی در طول سالیان زیاد رفته رفته به یک بحران تبدیل شده است و عدم پیگیری مسئولان شهرستان یا بی توجهی مسئولان استانی ، به وضعیتی منتهی شده که هر روز در چند نقطه از شهرستان یا کم آبی وجود دارد ، یا آب قطع می شود و یا خانه ای در اثر نفوذ آب ویران می شود .