طبیعت شمال خوزستان بار دیگر میزبان شکوفایی درختان «کُنار» شده؛ درختی بومی و مقاوم که از دیرباز در زیست بوم گرمسیری این منطقه ریشه دوانده است.
لالی، شهرستانی که به گفته کارشناسان محلی، بیشترین تراکم طبیعی درختان کنار را در خود جای داده، این روزها حال و هوای خاصی دارد؛ خانواده های بختیاری با سبدهای کوچک راهی دشتها و حاشیه رودخانه ها میشوند تا این میوه قرمز و نارنجی را که نمادی از برکت و سادگی است، بچینند.
در شهرهای شوشتر، گتوند، مسجدسلیمان،ایذه و دزفول نیز بازار کنار این روزها حسابی داغ است؛ یکی از فروشندگان محلی این میوه گفت: «کنار را هم درویش میخرد هم پادشاه؛ مزه اش یادآور روزهای خوش کودکی و بهار شمال خوزستان است.»
با توجه به شرایط آب وهوایی مساعد، پیش بینی می شود برداشت کنار تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه داشته باشد؛ فرصتی دوباره برای طبیعت گردی و بهره مندی از موهبتی کوچک اما دوست داشتنی که نام خوزستان را با شیرینی بهار گره زده است.



















