امام جمعه شهرستان لالی در نماز جمعه این هفته با اشاره به مشکلات اقتصادی جامعه اظهار داشت : موضوع شغل و معیشت جوانان مسئله ای است که اگر حل می شد معضلات جمعیتی ما هم حل می شد اما در شرایط فعلی همه می بینیم که مشکلات فراوان است و خانواده ها باید در امر ازدواج تسهیل دهند و زوج های جوان نیز با پذیرش سختی های آغاز راه به مرور و کم کم به دنبال رفع نیازهای خانواده باشد نه این که از روز اول به دنبال موارد غیر ضروری باشند که باعث فشار به زوجین و بعضا جدایی می شود .
وی در ادامه با اشاره به روز صنعت ، معدن و تجارت عنوان کرد : ما از زحمات همه عزیزان در این حوزه تشکر می کنیم اما موضوع قاچاق کالا به وفور در کشور ما وجود دارد که در نوع خود موجب بیکاری جوانان ما شده است و هر چند سال ها فریاد مبارزه با قاچاق سر داده ایم اما جلوی چشم ما کالای خارجی قاچاق می شود .
حجت الاسلام و المسلمین محمد گرمسیری تصریح کرد : مسئله گرانی باید کنترل شود و ما هر چند گفته ایم اما نتیجه مطلوبی نداشته و ما در حوزه میوه و تره بار قیمت های بیشتری از شهرهای اطراف می پردازیم که می طلبد در این زمینه تمهید لازم صورت گیرد تا میوه ها ارزان تر در دسترس مردم قرار گیرند .
وی در بخش دیگری به سفر وزیر کشور به منطقه اشاره و اعلام کرد : مسائل و مشکلات شهرستان به صورت دقیق در حوزه های آب ، کشاورزی ، راه ها ، جاده پاشنه زاگرس و جاده احمد فداله مطرح شد که مورد توجه وزیر نیز قرار گرفت .
خطیب جمعه شهرستان لالی در همین زمینه بیان کرد : ما از مدیران کل راه و شهرسازی و منابع طبیعی گلایه داریم زیرا هر خواسته ای برای احداث جاده داشتند ما از نظر فنی آماده کرده ایم اما هیچ خبری از آن ها نشد و ما این موضوع را مرتب تکرار می کنیم و اجازه نمی دهیم منافع مردم ما فراموش شود چرا که انجام این پروژه موجب بهبود اوضاع شهر و مسائل اقتصادی مردم ما خواهد شد