• امروز : سه شنبه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۲

آخرین خبرها

کمک به دانش آموزان عشایری،دغدغه همیشگی یک معلم در مناطق محروم و عشایری لالی برگزاری مانور سراسری زلزله در شهرستان لالی/تمرین آمادگی برای بحران های احتمالی بررسی مهمترین معضلات بهداشتی شهر و روستاها در هفتمین کارگروه فرهنگی ، اجتماعی و سلامت زنان و خانواده مردم درانتخابات نگاه قومیتی نداشته باشند/مجلس انقلابی آدم سالم می خواهد/ازعملکرد دهیاران در روستاها راضی نیستیم معارفه رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لالی بزودی دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان امید لالی راه اندازی می شود/اختصاص دستگاه دیالیز جدید به بیمارستان امید ادامه تغییرات در دستگاه قضایی لالی / دادستان جدید شهرستان هم معرفی شد + عکس مسابقات اسکای رانینگ قهرمانی استان خوزستان در ارتفاعات شهرستان لالی برگزار شد اگر قرار است کشور گامی به جلو بردارد نیازمند تفکر بسیجی هستیم/شکست اصلی اسرائیل ، شکست در افکار عمومی بود تیراندازی در مراسم عروسی؛ مادرباردار و نوزادش جان خود را از دست دادند آخرین سفر سیمرغ ورود به واتس‌اپ از طریق ایمیل فعال شد! سه مصدوم در ریزش دیوار سیلو در لالی مدیریت بحرانی خوزستان همچنان گرفتار تصمیمات لاک پشتی جولان محرومیت ‌در مناطق دوردست بختیاری/موگوئی‌ کوهرنگ یک متر مربع هم آسفالت نیست همایش پیاده روی دوستداران کتاب به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی گفتمان با قدرت‌ها را یاد بگیرید ماجرای تجمیع دانشگاه های حوزه انتخابیه چیست ؟ قلعه تاریخی چالشتر بارش باران های پاییزی در شهرستان لالی/از آبگرفتگی خیابان ها تا ریزش کوه ها + عکس شعر / « مرده بر اسب» شعر / بادها مى چرخند کسب سه عنوان برترکتابخوانی در استان برای فعالان حوزه کتاب درشهرستان لالی + عکس وداع با محمدعلی اسلامی ندوشن در تهران مافیای فیلترشکن کیست ؟ آیا گردش مالی وی‌ پی‌ ان‌ ها دست کسانی است که فیلتر می‌کنند ؟ مردم داری موثرترین عنصر مدیریتی در دستگاه‌ها پیام سرپرست شبکه بهداشت و درمان لالی به مناسبت روز پرستار مدیر جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان لالی معارفه شد/فرهاد احمدی جانشین محسن محمودی شد + عکس ۲۰ کشور بزرگ ذخایر نفتی در جهان دولت مشکلات پرستاران را در اولویت قرار دهد/بایدقدر بسیج رابدانیم و آن راتقویت کنیم نگاه مسئولان دولتی خوزستان به ایذه نگاه ارباب رعیتی است/مسئولان برای ایذه برنامه ندارند ترسناک‌ترین استخر آب گرم جهان در ژاپن! جاده‌ای که جان جوانان خوزستانی را می‌‌ گیرد تاریخچه جذاب ساختن مرتفع‌ترین بناها ؛ از مصر باستان تا دُبی غار حیرت‌انگیزی که شبیه یک سیارۀ بیگانه است باز باران با بهانه و دروغ های فراوان افتتاح نمایشگاه کتاب شهرستان لالی/۳۰۰۰ جلد کتاب در معرض دید عموم قرار گرفت سانحه در جاده لالی به روستاهای بخش حتی آغاز عملیات روکش آسفالت جاده لالی به اندیکا/۱۶ میلیارد اعتبار برای ترمیم ۶ کیلومتر از مسیر + تصاویر نیما راه نشان می‌داد نه مقصد تایید صلاحیت ۲۹ نفر از کاندیداها در روند بررسی داوطلبین درهیات اجرایی حوزه انتخابیه شهرستان مسجدسلیمان برگزاری مراسم سالگرد درگذشت زنده یاد احمدرضایی برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی از سوی رئیس نهاد کتابخانه های عمومی لالی اعلام شد از مخابرات استان گلایه مندیم که وعده های خود را در لالی عملی نکرده است/فضای سبز و پارک های شهر وضعیت مناسبی ندارند آبشار بیشه لرستان/زلال جاری در قلب زاگرس از بهمن علاءالدین تا داراب افسر بختیاری تحقق رویای بزرگ تسلا؛انتقال برق بدون استفاده از سیم جاری شدن خون بر روی زمین! شعر / تلخ و شیرین شعر / بازمانده ­ی کدام عصریم؟

دستگیری متخلفین صید غیرمجاز ماهی به وسیله الکترو شوکر در شهرستان لالی + تصاویر

  • 17 شهریور 1400 - 12:32
دستگیری متخلفین صید غیرمجاز ماهی به وسیله الکترو شوکر در شهرستان لالی + تصاویر
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لالی از شناسایی چندین صیاد غیرمجاز که با روشهای مخرب اقدام به صید با روش الکتروشوک کرده اند خبر داد.

مهدی زمانپور با محکوم کردن این اقدام از صید غیرمجاز ماهی به وسیله الکتروشوکر توسط صیادان متخلف و قانون شکن اظهار داشت: قوانین محیط‌زیستی تحت هیچ شرایطی روش‌های کشتار جمعی صید و شکار را مجاز نمی‌داند و اغلب ماهی‌ها در این روش با ولتاژ بالا فلج شده و از بین می‌روند و استفاده از این وسیله باعث مختل شدن اکوسیستم طبیعی تالاب ها و رودخانه ها، هدر رفتن هزینه های کلان تکثیر و رهاسازی بچه ماهی و در نهایت کاهش درآمد صیادان محلی که تنها راه امرار معاش آنان از طریق صیادی مجاز است خواهد شد.

وی اظهار داشت : در همین راستا طی گشت زنی و بازرسی یگان حفاظت محیط زیست در سطح حوزه استحفاظی جهت جلوگیری از صید غیر مجاز، یک دستگاه ژنراتور برق، ادوات صید غیر مجاز ماهی و ۳۰ قطعه ماهی کشف و ضبط گردید.

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان با اشاره به دستگیری دو نفر با همکاری پاسگاه انتظامی هارکله تصریح کرد: در این راستا متهمان به همراه محموله کشف شده برای سیر مراحل قانونی به مقامات قضایی معرفی شدند.

وی عنوان کرد : سالانه حدود ۱۰هزار تن ماهی در آبهای داخلی ، رودخانه ها و دریاچه های پشت سدهای استان خوزستان صید می شود.
زمانپور افزود: تمامی کشفیات، توقیفات و متهمان دستگیر شده صورت جلسه و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی می شوند و این طرح با هماهنگی های انجام شده بدون شک ادامه خواهد داشت.

برچسب ها

نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰