در ابتدای این کلاس رئیس راهنمایی و رانندگی شهرستان اظهار داشت : برای پیشگیری از تصادفات ، اگر رانندگان شرایط پیشگیری از تصادفات را بدانند و آن را واقعا بکار ببندند ، مطمئنا” درصد زیادی از سوانح رانندگی کاهش می یابد ، یک بخش از از تحقق پیشگیری از تصادفات دانستن است و بخش مهم دیگر که خیلی تاثیر گذار است ، به کار بستن و استفاده صحیح از این روش ها در رانندگی است .
وی در ادامه اظهار داشت : همه ما از وقوع حادثه رانندگی ترس داشته و برای ایمنی جان و عدم خسارات مالی ، لازم است تا هنگام رانندگی احتیاط کرده تا شاهد تصادف نباشیم ، پس لازم است راهکارهای رانندگی ایمن را بدانیم و مهم ترین راهکاری که نیاز است رعایت کنیم ، رعایت قوانین و مقررات رانندگی است . رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی ، اعمال سرعت مجاز ، رعایت نشانه های راهنما و عبور و مرور و رعایت فاصله ایمن با خودروهای دیگر از جمله اصول اساسی رانندگی ایمن هستند و همچنین استفاده از تجهیزات ایمنی مهم بوده و از جمله اقداماتی است که به افزایش ایمنی در رانندگی کمک می کند ، از سوی دیگر باید از سبقت های خطرناک خصوصا” در معابر و خیابان های محلی پرهیز نمود . علاوه بر این آموزش و آگاهی رانندگان از مهارت های رانندگی ایمن ، اصول رانندگی دفاعی و توانایی ارزیابی و واکنش به شرایط پیچیده و خطرناک بسیار مهم است .
ستوانیکم شجاعی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح نمود : گذشته از دقت و مهارت هر راننده ، چهار عامل سرعت بالا ، پرت شدن حواس ، رانندگی بی دقت دیگران و عدم رعایت نکات ایمنی توسط سرنشینان خودرو ، همه سرنشینان وسایل نقلیه را تهدید می کند و باید به خاطر داشته باشید که همیشه بعنوان یک راننده مسئول و آگاه باید احترام و توجه خاصی به قوانین و مقررات رانندگی داشته باشید تا در نهایت از جان خود ، عزیزان خود و دیگر هموطنان جلوگیری کنید .
وی افزود : بیشتر موتور سیکلت سوران در حوادث رانندگی به دلیل جراحات ناحیه سر ، جان خود را از دست می دهند ، با استفاده از کلاه ایمنی خطر مرگ را تا ۴۰ درصد و خطر جراحات سنگین را تا ۷۰ درصد کاهش دهید . موتور سواران بدون استفاده از کلاه ایمنی ، تقریبا” ۳ برابر بیشتر از موتورسواران دارای کلاه ایمنی ، در حوادث متحمل آسیب های ناحیه سر می شوند .
درادامه کارشناس بهداشت مدارس شهرستان گفت : آموزش رانندگی بصورت مستمر و ارتقاء فرهنگ رانندگی می تواند نقش مهمی در کاهش تصادفات داشته باشد و برگزاری دوره های آموزشی می تواند به بهبود رفتار رانندگان کمک کند .
مژگان یکرنگی در پایان عنوان نمود : آموزش رانندگی ایمن باید از سنین پایین آغاز شود ، مدارس می توانند نقش مهمی در آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی و ارتقاء فرهنگ رانندگی ایفاء کنند . برگزاری کارگاه ها و کلاس های آموزشی در مدارس می تواند به کودکان و نوجوانان کمک کند تا از همان ابتدا با اهمیت رعایت قوانین و مقررات آشنا شوند.