شهرستان لالی با دور بودن از مراکز تولید و عرضه انواع محصولات خانگی،خوراکی ، پوشاک ، صنعتی و … و همچنین مسیرهای نامناسب و عدم دسترسی سریع به شهرهای بزرگ همواره شاهد افزایش هزینه های مختلفی به این دلیل روی تمامی کالاها و محصولات بوده است.
اما نکته مهمی که در سالیان اخیر به طرز محسوسی مشاهده می شود تفاوت های بازار در لالی با شهرهای مجاور است به طوری که انواع محصولات را می توان در بازارهای شهرستان های اطراف لالی با قیمت های کمتری خرید.
بازار انواع محصولات ، کالاها و خدمات در لالی در ظاهر از یک نظام صنفی پیروی می کنند اما این پیروی هرگز موجب نشده تا اصناف و بازار لالی در ارائه محصولات مختلف برنامه مشترک و قیمت واحدی داشته باشند.
به طور مثال اگر قیمت میوه های تابستانه در لالی را با شهرهایی همچون شوشتر یا دزفول مقایسه کنید متوجه این تفاوت ها خواهید شد در حالی که فاصله یک ساعته با این شهرها هرگز مجوز این اختلاف قیمتی نبوده است.
اداره صمت در لالی به همراه سازمان تعزیرات حکومتی مسجدسلیمان هر چند برنامه های مختلفی در کنترل بازار از طریق نظارت و سرکشی های مختلف داشته اند اما بارها مشاهده شده اصناف متخلف با پرداخت جریمه های تعزیراتی بار دیگر فعالیت های خود را همانند قبل از سر گرفته اند.
درج قیمت واقعی کالاها ، عدم گرانفروشی و احتکار کالا از جمله تخلفاتی است که به دفعات در بازار مشاهده شده اما جرایمی که برای متخلفان تعیین شده هرگز بازدارندگی کافی از تخلفات بعدی را نداشته است چرا که جریمه های وضع شده به میزانی است که در سریع ترین زمان ممکن توسط اصناف و بازاریان از جیب مردم جمع می شود.
هر چند با مشکلات فراوان اقتصادی اوضاع کسب و کار و بازار نیز رونق قبل را ندارد اما از دستگاه های متولی انتظار کنترل بیشتر بازار و از اصناف محترم که همواره تامین کننده مایحتاج مردم هستند انتظار رعایت بیشتر حال شهروندان می رود زیرا در شهر محرومی مانند لالی بخش زیادی از مردم تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند و قیمت های افسارگسیخته انواع محصولات و کالاها در کیفیت زندگی آن ها تاثیرات زیادی دارد.