بعد از پر شدن بخش بستری بیماران کرونایی در بیمارستان امید شهرستان لالی و اضافه نمودن بخش اطفال برای بستری این بیماران ، روند رو به افزایش بیماران در لالی ظرفیت این بخش را نیز تکمیل و اکنون سالن بیمارستان امید در حال آماده سازی برای بستری بیماران کرونایی است.
هوشنگ عالی پور مدیر داخلی بیمارستان امید در این رابطه گفت : در چند روز اخیر در حال سپری کردن وضعیت بسیار حاد کرونایی در شهرستان هستیم و متاسفانه هر لحظه بر بیماران کرونایی شهرستان افزوده می شود بطوریکه هم اکنون ظرفیت ۱۰ تخت بخش بستری کرونا و ۵ تخت بخش اطفال پر شده است و ما مجبور به آماده سازی سالن بیمارستان برای بستری بیماران کرونایی شده ایم.
ایشان همچنین گفت ازدیاد بیماران و کمبود تخت ما را بر آن داشته است تا فقط بیمارانی که وضعیت حادتری دارند را بستری نماییم.

سردرگمی دولتمردان در مواجه با کرونا و نبود یک سیاست واحد و یکنواخت و مهارکننده بعد از یک سال ، عدم پوشش فوری اقشار مردم به واکسن کرونا ، عادی انگاری کرونا توسط مردم ، صف های طویل مرغ و آرد و روغن و … و برگزاری مراسمات عروسی و فاتحه خوانی و دورهمی های نوروزی و البته ضعف مدیریت بحران در عدم اجرای کامل و نظارت دقیق و سختگیرانه مصوبات ستاد کرونا در ایام نوروز و آزادی عمل در ورود به تفرجگاه ها و ورود خودروهای غیربومی مزید بر علت شد تا بعد از تعطیلات نوروز بمب کرونا در لالی منفجر شود.
۱۳ روز طلایی که برای مهار کرونا در سایه غفلت و یا بی تدبیری مسئولین و نیز کم شدن حساسیت مردم نسبت به کرونا و پروتکل های بهداشتی از دست رفت و باعث جولان کرونا در جای جای شهرستان و بیمارستان مملو از مبتلایان شد و نتیجه ای جزء نگرانی شهروندان ، فشار مضاعف کاری و جسمی و روانی برای کادر بهداشت و درمان و تعطیلی ۱۰ روزه کسبه ی بی پناهی که از قضا تاکنون از حمایتی نیز برخوردار نبوده اند به همراه نداشته است.
در همین زمینه رسانه لالی نیوز در یک نظر سنجی به دنبال مقصر اصلی این وضعیت رفته که نتایج آن نیز در نوع خود جالب است و مردم و مخاطبان به همان میزانی که تصمیمات ستاد کرونا در شهرستان لالی را عامل این وضعیت می دانند ، بی تفاوتی و سهل انگاری مردم را به همان میزان در این وضعیت دخیل می دانند .

پس از قرمز شدن وضعیت در شهرستان لالی با تاخیری چند روزه تصمیم به تعطیلی اصناف غیر ضروری گرفته شد به نحوی که بخش زیادی از بازار در چند روز گذشته تعطیل بوده است .

به دنبال این تعطیلی و بسته شدن اماکن مختلف تجاری که در شیوه نامه ها به عنوان اصناف غیر ضرور خوانده می شوند عده ای از این صاحبان مشاغل امروز در محل فرمانداری لالی نسبت به این موضوع اعتراض خود را اعلام کردند .

در پایان باید گفت حال که مثل همیشه توپ در زمین مردم انداخته شد پیشنهاد می گردد ناچاراً برای گذر از این وضعیت ، مردم خود را ۲۰ روز قرنطینه کنند و به جز در موارد ضروری آنهم با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی از منزل خارج نشوند تا از این مرحله عبور و دچار روزهای سیاه کرونایی در لالی نشویم شاید در آینده برای مهار این بیماری در کشور ما نتایج و امیدواری هایی حاصل گردد.