لالی نیوز:مراسم پایانی سوگواره دلنوشته های عاشورایی با گستره ملی امروز با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستان برگزار شد .
به گزارش لالی نیوزمراسم پایانی سوگواره دلنوشته های عاشورایی با گستره ملی امروز با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستان برگزار شد .
پس از چندین ماه دریافت آثار و داوری برجسته ترین کارهای ارسالی از هنرمندان سطح کشور به دبیرخانه هشتمین سوگواره ملی دلنوشته های عاشورایی ؛ مراسم اختتامیه این برنامه امروز در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان لالی برگزار شد .
در این برنامه که با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان برگزار شده بود به نفرات برتر و برگزیدگان در سه محور عکس ، شعر و خوشنویسی هدایایی به همراه لوح تقدیر و تندیس سوگواره اهدا شد .
مهدی خدادادی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لالی و دبیر این سوگواره از برتری 15 اثر در میان 1000 اثر ارسالی از سطح کشور خبر داد.
قرائت اشعار منتخب به همراه سخنرانی فرماندار ، امام جمعه ، مدیر کل و معاون ستاد عالی کانونهای مساجد کشور از دیگر برنامه های این سوگواره بود .



